Shërbimet

Këshilla për biznese për ta menaxhuar krizën e COVID-19!

Na ndiqni në mediat sociale

Klientë të zgjedhur

PËR NE

ECIKS është kompani e konsulencës me ekspertizë të jashtëzakonshme vendore dhe ndërkombëtare, që përkrah institucionet private dhe publike të shpalosin potencialin e tyre në mënyrë që t’i arrijnë objektivat dhe të rrisin performancën. Për më shumë se 15 vite, ECIKS u sjellë vlerë të shtuar institucioneve dhe ndërmarrjeve në Vjenë, Berlin, Cyrih, Bern, Tiranë e Prishtinë përmes një ekipi të përkushtuar të profesionistëve të specializuar në konsulencë menaxheriale, strategji biznesi, investime të huaja direkte, zhvillim të sektorit privat, promovim të investimeve,  hulumtim dhe analizë dhe burime njerëzore.