Ne çmojmë përvojën dhe ekspertizën e gjerë të ekipit tonë. Zyrat dhe pikat tona të kontaktit ndodhen në Vjenë, Cyrih dhe Prishtinë, aty ku gjenden edhe klientët tanë.

Kjo strukturë na ka mundësuar që të mbështesim klientët tanë për të arritur tregjet globale dhe për të zgjeruar prezencën e tyre ndërkombëtare.