Prishtina
Tung in Prishtina

Rruga B, Royal Mall,
Kati 4, Nr. B17,
10000 Prishtina

Për t’i adresuar nevojat e klientëve tanë, ne kemi zhvilluar rrjetin tonë me një shtrirje gjeografike më të gjerë dhe shumëllojshmëri shërbimesh sesa çdo konkurrent tjetër. Zyret tona qëndrore në Prishtinë janë këtu për t’u shërbyer klientëve tanë ndërkombëtarë dhe atyre në Kosovë, Shqipëri, Maqedoni Veriore dhe Mal të Zi.