Partnerët

Klientët

Ne përkrahim vendimmarrësit në ekonomi, biznes dhe politikë të veprojnë si ndërmarrës ngaqë ne konsiderojmë veten si një rrjet ndëmarrësish.
Si partner i pavarur dhe i besueshëm, ne jemi të pozicionuar në mënyrë unike për të dhënë kontribut dhe mbështetje objektive.

Me më shumë se 300 klientë ndërkombëtarë si dhe duke qenë lehtësues rajonal për investitorët me renome ndërkombëtare, ECIKS njihet si kompani lidere e konsulencës në ofrimin e zgjidhjeve për kompanitë e interesuara për të bërë biznes në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut.