Qëllimi i këtij projekti ka qenë promovimi i bashkëpunimit ekonomik dhe tregtar në mes të  Zvicrës dhe Kosovës në bashkëpunim me Odën Ekonomike Zvicerane  për Europën Qendrore SEC.

Shërbimet e ofruara:

  • Rrjetëzim ndërmjet kompanive zvicerane dhe kosovare
  • Konsulencë për kompanitë zvicerane
  • Organizimi i kampanjave promovuese dhe konferencave në Zvicër dhe Kosovë

CATEGORY:
Project

PERIOD:
October 2011 – September 2013

CLIENT:
Swiss State Secretariat for Economic Affairs (SECO)

DONOR:
Swiss State Secretariat For Economic Affairs (SECO)