Së shpejti rrumbullaksimi i rregullativës ligjore ekonomike

PRISHTINË, 30 TETOR 2003 – Kryeparlamentari Nexhat Daci, kryeministri Bajram Rexhepi dhe komisionet përkatëse parlamentare, kanë marrë sot kërkesën për nënshkrimin e një memorandumi bashkëpunimi me Aleancën Kosovare të Biznesit.

Kryeparlamentari Daci tha se Kuvendi i Kosovës së shpejti do ta rrumbullaksojë rregullativën ligjore ekonomike, si ndihmesë e veçantë e prodhimit vendor.

ECIKS / RTK