Vazhdojnë aktivitetet në kuadër të Javës së Biznesit

PRISHTINË, 30 TETOR 2003 – Vazhdojnë aktivitetet në kuadër të javës së Biznesit të Kosovës të organizuar nga Aleanca Kosovare e Biznesit.

Prodhuesit e agro-prodhimve dje kanë prezentuar prodhimet e tyre. Përvec ekspozimit të prodhimeve të tyre, ata kanë prezentuar edhe ndërmarrjet e tyre para të pranishmëve.

Sot do të prezentohen prodhimet e lëkurës dhe tekstilit, ndërsa nesër prodhimet e metalit, plastikës dhe drurit.

ECIKS / RTK