Qendra Evropiane organizon debat mbi ekonominë

Prishtinë, 05 dhjetor 2003 – Qendra Evropiane për Çështje Minoritare organizoi dje një debat me ekspertë të ekonomisë me temën: “Privatizimi në Kosovë, aspektet ekonomike, sociale, politike dhe ligjore”.

Ky debat kishte për qëllim diskutimin e çështjeve kritike të identifikuara gjatë procesit të privatizimit. Ekspertët e ekonomisë konstatuan se bllokimi i procesit të privatizimit ka ndikuar shumë në humbjen e imazhit të Kosovës si vend i sigurtë për investime.

ECIKS / QIK