Përcaktohet varianti për rrugën Durrës-Kukës-Morinë

TIRANË, 06 TETOR 2003 – Nesër, më 7 tetor, do të zyrtarizohet përfundimisht fillimi i rrugës Durrës-Kukës-Morinë. Kjo u bë e ditur nga Ministri i Transportit dhe Telekomunikacionit i Shqipërisë, Spartak Poçi.

Varianti që do të zyrtarizohet ditën e martë është varianti më i shkurtër që lidh Durrësin me Kosovën, në një gjatësi prej rreth 240 kilometrash.

ECIKS / RTK