Paten – Holkeri: marrëveshje për ndihmë financiare

PRISHTINE, 12 SHTATOR 2003 – Para largimit nga Kosova, ku takoi krerët më të lartë të administratës së UNMIK-ut dhe ata kosovarë, komisioneri europian Kris Paten nënshkroi një marrëveshje me shefin e UNMIK-ut Holkeri.

Në bazë të kësaj marrëveshjeje, Kosova do të përfitojë nga asistenca prej 31.5 milionë eurosh të ofruara nga Bashkimi Evropian për rajonin e Ballkanit.

ECIKS / Balkanweb