Hapet Forumi Ekonomik i Evropës Veriore e Jugore

Prishtinë, 14 shtator 2004 – Dje është hapur Forumi Ekonomik i Evropës Veriore e Jugore, që është i i pesti me radhë, ku po marrin pjesë rreth 30 vende, ndër të cilët edhe Kosova e Shqipëria, në të cilin vendi ynë po përfaqësohet nga kryeministri Rexhepi.

Forumin e hapi kryeministri lituanez Algirdas Brazauskas me vlerësimin se pjesëmarrësit” kanë rast, ndoshta edhe për herë të parë në histori, t’i afrojnë kulturat e ndryshme dhe civilizimet, në atë mënyrë që do të jetë e dobishme për shtetet, rajonet dhe tërë Evropën”, tha Brazauskas.

ECIKS / RTK