Forum i nivelit të lartë mes qeverisë dhe donatorëve

Në konferencën donatore të Brukselit, Kosovës i janë premtuar 1.2 miliard euro me qëllim të mëkëmbjes ekonomike.

Dje në Prishtinë ka filluar takimi i parë i Forumit të nivelit të lartë mes Qeverisë së Republikës së Kosovës dhe Komunitetit të Donatorëve, ku pritet të përcaktohen detajet e përfitimit të donacioneve të zotuara në Konferencën e Donatorëve për Kosovën, që u zhvillua në Bruksel më 11 korrik të vitit të kaluar.

Telegrafi