Autostrada deri tani 250 milionë euro

23 Gusht 2011 – Tre segmentet e para të autostradës Vermice-Merdare, e cila po ndërtohet nga kompania Bechtel & Enka pritet të përfundojnë në fund të tetorit.

Kryeministri Thaçi theksoi se ndërtimi i autostradës do t’i kontribuoj zhvillimit ekonomik të vendit dhe se deri më tani nga Qeveria për ndërtimin e autostradës janë dhënë 250 milionë euro.

Ministri i Infrastrukturës, Fehmi Mujota, tha se nëse vazhdohet me këtë ritëm, deri në fund të muajit tetor do të përfundojnë seksioni 1, 2 dhe 3 i autostradës, i gjatë prej 38 kilometrash dhe i cili do të mund të përdorët nga qytetarët.

Telegrafi