Afaristë nga Austria vizitojne Kosovën

Prishtinë, 11 qershor 2007 – Mbi 20 afaristë nga Austria, sot dhe nesër do të qëndrojnë ne nje mision faktmbledhes në Kosovë. Kjo vizitë është bërë e mundur me organizim te Odes Ekonomike te Austrise, perkrahur nga Oda Ekonomike e Kosoves dhe Ministria per Tregti dhe Industri.

Ne kuader te kesaj vizite, Nisma Ekonomike per Kosoven (ECIKS) dhe Agjencia e Kosoves per Promovimin e Investimeve (APIK) kane organizuar “Diten e Investitoreve Austriak” ne Kosove, qe eshte duke u mbajtur sot ne Prishtine dhe qe ka per qellim informimin e investitoreve potencial austriak me kornizen ligjore dhe mundesite per investime ne Kosove.

Mes tjereve, afaristeve austriak do tu drejtohen edhe Bujar Dugolli, Minister per Tregti dhe Industri dhe Besim Beqaj, kryetar i Odes Ekonomike te Kosoves.

Vizita e afaristeve austriak do te vazhdoje edhe neser ne Therande.

ECIKS