Vala e 9-të e privatizimit – në fillim të muajit tetor

Prishtinë, 24 shtator 2005 – Anëtarët e Bordit të AKM-së janë pajtuar këtë fundjave për të kërkuar nga menaxhmenti i AKM-së që ta filloj valën e 9-të të privatizimit në fillim të tetorit. Datat e sakta të ofertimit do të bëhen të ditura pas njoftimit të komunave dhe menaxherëve të Ndërmarrjeve Shoqërore. AKM-ja gjithashtu vendosi që të ketë vetëm një xhiro të ofertimit për Spin-Off-in e rregullt nga vala e 9-të e privatizimit.

Pas një raporti të hollësishëm lidhur me progresin e transaksionit mbi Ferronikelin, Bordi ka udhëzuar menaxhmentin që ta përgatis për nënshkrim marrëveshjen mbi shitblerjen.Anëtarët e Bordit të AKM-së janë pajtuar këtë fundjave për të kërkuar nga menaxhmenti i AKM-së që ta filloj valën e 9-të të privatizimit në fillim të tetorit. Datat e sakta të ofertimit do të bëhen të ditura pas njoftimit të komunave dhe menaxherëve të Ndërmarrjeve Shoqërore. AKM-ja gjithashtu vendosi që të ketë vetëm një xhiro të ofertimit për Spin-Off-in e rregullt nga vala e 9-të e privatizimit.Pas një raporti të hollësishëm lidhu me progresin e transaksionit mbi Ferronikelin, Bordi ka udhëzuar menaxhmentin që ta përgatis për nënshkrim marrëveshjen mbi shitblerjen.

ECIKS / RTKLive