Vala 900 me 4 produkte të reja deri në fund të vitit

Prishtinë, 11 dhjetor 2006 – Muaji dhjetor është muaj i Valës 900, tha sot drejtori menaxhues i Postë Telekomunikacionit të Kosovës, Etrur Rrustemaj, në një takim me gazetarë, ku u bë publik ndryshimi i logos së Valës 900. Ai premtoi lansimin e më shumë se katër produkteve të reja deri në fund të vitit si dhe zbritjen e çmimit të shërbimeve të telefonisë mobile.

Radio Kosova / ECIKS