Konference rreth Investimeve dhe Tregtise me Kosoven (Cyrih, 24.06.2009)

Perfaqesia e Agjencise se Kosoves per Promovimin e Investimeve ne Vjene dhe Oda Ekonomike Zvicerane organizojne nje konference rreth mundesive per investime dhe tregti me Kosoven.

Konferenca do te mbahet me 24.06.2009, duke filluar nga ora 10:00 ne Hotel Engimatt, Engimattstrasse 14, 8002 Zürich.

Kompanite e interesuara zvicerane ftohen te regjistrohen prane Odes Ekonomike te Zvicres. Me shume informata rreth konferences, perfshire programin dhe formularin per regjistrim mund ti shkarkoni ketu. Pjesemarrja eshte gratis.

IPAK Vienna / ECIKS