Steiner: Marrëveshja integron Kosovën në Ballkan

“Marreveshja e tregtise se lire me Shqiperine do te mundesoje integrimin ekonomik te Kosoves ne rajon, do te shtoje mundesite e perbashketa per biznesmenet, dhe ne fund kjo vlen per te dy kahjet” eshte shprehur menjëherë pas nenshkrimit te marreveshjes, Kryeadministratori i Kosoves, Michael Steiner. “Ne Kosove do te kemi mallra me te lira qe importohen nga Shqiperia dhe po ashtu do te kemi eksporte me te lira prej Kosoves ne Shqiperi” ka shtuar ai, duke i uruar Kosoves suksese gjate procesit te heqjes se barrierave doganore me rajonin e Ballkanit, pasi marreveshja me Shqiperine eshte e para e ketij lloji.

ECIKS / KORRIERI