Llamkos GalvaSteel eksporton në Portugali

Llamkos GalvaSteel ka filluar me plasimin e produkteve të saja në tregjet ndërkombëtare. Sasia më e madhe e eksportit deri më tani është realizuar në Portugali. Një kompani portugeze ka kontraktuar një sasi fillestare prej 400 tonelatash llamarinë të zinkuar në dimensione të ndryshme dhe me paketim special.

Zyrtarët e kësaj kompanie kanë bërë të ditur se për të bërë të mundur përmbushjen e zotimeve kontraktuale, punëtoret e fabrikës Llamkos GalvaSteel kanë punuar në tre ndërrime duke përfshirë edhe vikendin, për të prodhuar sasinë e kontraktuar sipas kualitetit dhe standardeve të pranuara në Unionin Evropian.

Produktet finale tashmë janë rrugës për në Portugali. Fabrika e llamarinës ka transportin e saj të siguruar me anije nëpërmjet portit të Durrësit, Selanikut apo Barit për cilindo shtet të botës.

Llamkos GalvaSteel është prodhuesi më i madh i llamarinës së zinkuar në Kosovë dhe shtetet e rajonit.