Çfarë përkrahje ofrohet për punëtorët e ekspozuar ndaj rrezikut?

 

1. A parashihet ndonjë ndihmë shtesë për punëtorët e bizneseve që janë duke punuar?

Po, do të ketë pagesë shtesë në vlerë prej njëqind 100 € euro për punëtorët e dyqaneve ushqimore, furrave dhe barnatoreve për muajin prill dhe maj.

 

2. A përfitojnë të gjithë punëtorët e këtyre bizneseve?

Jo, nga kjo masë përftojnë vetëm punëtorët që kanë kontakt të drejtpërdrejt me konsumatorin gjatë punës së bërë.

This entry was posted in . Bookmark the permalink.