Kosova promovon investimet ne Forumin e Alpbahut

Nisma Ekonomike per Kosoven (ECIKS), qe perfaqeson Agjencine e Kosoves per Promovimin e Investimeve ne Vjene dhe ministria e Ekonomise dhe Finanacave do te organizojne nje pritje per investitoret potencial ne Forumin prestigjioz te Alpbahut.

Kompanive, institucioneve dhe investitoreve potencial do te ju paraqiten mundesite per investime ne Kosove si dhe projektet e medha publike ne kuader te partneritetit publiko-privat.

Pervec kryetarit te Forumit te Alpbahut, Erhard Busek, te pranishmive do te ju drejtohen edhe ministri i Ekonomise dhe Financave, Ahmet Shala dhe kryetari i ECIKS, Kujtim Dobruna.

Pritja do te organizohet me 2 shtator 2009 ne hotelin Böglerhof ne Alpbah te Austrise.

ECIKS