KE ndihmon Kosovën për të qenë konkurrente në CEFTA

Prishtinë, 18 qershor 2007 Përfaqësues të Komisionit Evropian premtuan sot në Prishtinë se ata do t’i ndihmojnë ndërmarrjet kosovare për tu bërë konkurrente në treg me rastin e aplikimit të Marrëveshjes për Tregtinë e Lirë me Vendet e Evropës Qendrore, pjesë e së cilës është edhe Kosova.

Leopold Maurer, përfaqësues i Komisionit Evropian tha se ata posedojnë një sërë projektesh që financohen përmes Agjencisë Evropiane për Rindërtim. Këto komente u bënë gjatë një punëtorie në Prishtinë me temën “Tregu i Brendshëm”, të organizuar nga Ministria e Tregtisë dhe Industrisë dhe Agjencia për Integrim Evropian.

ECIKS