Ish-punëtorët bllokojnë hyrjen në "Feronikeli"

Drenas, 13 prill 2007 – Në orët e hershëm të mëngjesit të sotëm, me qindra ish-punëtorë të ndërmarrjes së privatizuar “Feronikeli” të Drenasit” janë hedhur në protestë duke bllokuar hyrjen për në këtë fabrikë.

Qëllim i kësaj proteste është kthimi i këtyre punëtorëve në punë si dhe pagesa e 20 përqindëshit nga shitja e fabrikës. Protestuesit janë këmbëngulës në qëndrimin e tyre dhe janë zotuar se nuk do të largohen nga aty nëse ndërkohë nuk u drejtohet dikush nga Qeveria e Kosovës.

ECIKS